Kranten Regionaal Archief Alkmaar

HomeSearch

16 resultaten gevonden

| Heldersche Courant | pagina 7

keihard schot het nakijken. Na den aftrap krijgt de T.-voorhoede den bal weer en gaat op de Batavier-veste los en N. Ran vergroot den voorsprong. Voor de rust komen er geen doelpunten meer, al zijn beide ... Na de rust ia het van T.-zijde een slappe vertooning. Batavier zwoegt om den ge lijkmaker te fabriceeren, hetgeen niet ge- lukt*

| Heldersche Courant | pagina 14

2e klasse G. Batavier 2Heldor 8, aan vang 2 uur, echr. Prins (00); JTVOHRC 4, aanv. 2 uur, eohr. Leur (0—1); SVS 2Texel 2, aanv. half één, echr. Luoker (0—8). ... Batavier 2 17 18 2 2 47—12 28

| Heldersche Courant | pagina 10

Zondag 12 April. Tuindorp: HRC a en b— Atlas 2, 12 uur; HRC 2—^Batavier, 230 uur; Wieringen: SuccesZet hem op (toerolubSVB) (medaillewedstrijd); Breezand: BjFO—HRO 5 en 6, 2 uur. KorfbaL Wieringen ... Wilhelminastraat IA Eindstand 8e klasse B N. V. R (Afd. IX

| Heldersche Courant | pagina 11

Van dezen wedstrijd geven wjj Zondag geen verkort verslag. Wol zullen de stand met rust en de eindstand gepubli ceerd worden. In verband met het feit, dat de wedstrijd vrQ laat begint, zal de eerste ... Afd. (Noorden) Promotie 2e klasse. Vol ledigheidshalve vermelden we nog, dat Sneek Zondag j.1. met 10 van Alcldee heeft gewon nen, waardoor de eindstand' la: HBO 4 8 1 6—0 7

Zondag: Heider 5HRC 4, aanv. 10 uur; Batavier 87-SVS-oomfo., aanv. 10 uur; Atlas 2 Olympia, aanv. 12 uur-, JTVO 2—Zwaluwen, aamv. 10 uur; SVS a'Helder a, aanv. 10 uur; Helder oHRC b, aanv. 4 uur ... ; Helder dBVB b, aanv. 12 juut; Helder 2Batavier, aanv. 2B0 uur.

het naar onze mee- ning niet lang zullen uithouden, als hun spel blijft zooale het ie. Niettemin behooren wij ale sporternen hen geluk te weuechen met het be haalde succes. De eindstand ls: KFC 4 2 1 1 ... Helder 2—Batavier 1 0—L Deze oefen wedstrijd werd op een zoo goed als onbespeel baar terrein gespeeld en gaf maar weinig fraais te zien. Het le bewezen, dat het geen luxe van Helder ia geweest een

Batavier-nieuws. ... QG.0.Batavier. Nu kunnen wij slechts volstaan met medé te deelen, dat Batavier Zondag definitief naar Alkmaar gaat om te spelen tegen QCC 1. Laten de aangeschreven spelers er e.vj>. vooral voor

| Heldersche Courant | pagina 6

Promotie 4e klasse. Door den uitwedstrijd tegen Swlft met 18 te winnen heeft Wilhel- mlna Vooruit zich in de derde klasse weten te handhaven en gaat öwlft het ia ds 4e pro- boeren. De eindstand ie: ... Rooeend&lete op zetten en werd het 32. Toen men dacht, dat de punten gedeeld zouden worden, bracht Roermond dien eindstand op 4—2. De verhou ding is nu:

| Heldersche Courant | pagina 8

Het ging met Schagen 3 als roet BVB 4. Ook hier was het epelen met kat en ronde. Met rust reeds 60 en een eindstand van 90 voor SVS 3. Het 3e zit wederom goed in elkaar en met spelers ale v. Dam ... Batavier-nieuw».

. Toen het a0 was, maakte Meinsina een te genpunt. De thuisclub antwoordde met twee doelpunten en bracht, nadat 't Gooi ook nog eens succes had, den eindstand op S2, ... Batavier a won op Tuindorp van Racing 4 met a0.

| Heldersche Courant | pagina 12

, Batavier. Ons legt het zoo bij, dat. die 5-jarige nóg lanÊ geen gewonnen spel heeft; Soh-T, Kaagman. ... 4e klasse D. Middenweg: Batavier 8—Atlas 2, aanv. 10 uur, ech-x. O. Geurt» Jr.; idem: Geel Wit 8Ooeterend, aanv. 12 uur, soh.r, v. d. Iloff. Bolwog: SVS 4—Batavier 4, aanv. 10 uum, «chx. Kooistra.

| Heldersche Courant | pagina 3

Hanse den eindstand op 64 bracht. Er wordt wel lustig gescoord tegen woordig! ... De ïERC- en Halder-terreinen wanen afge keurd, doch vreemd genoegt die van Batavier, Geel Wit en Atlas bevonden zich in goeden staat, althans diaar is op gespeeldl. Ook lm Anna Paulowna vond' nog een

namens den N.-H. V. B.; Pro Patria; Turnlust; H.R.C. (met een prachtige groote bloemenmind) Geel Wit; Batavier; Succes Wleringen)Held. Scheidsrechtersvereen.; Held. Athletlekkring; Sted. Muziekkorps; Ars ... -zwarten; Weidema bracht den eindstand op 43. RCH heeft ondervonden, dat 't Gooi weinig voelt voor een der onderste plaatsen. De Hilversummers speelden een pit tige partij, doch geen der partijen wist VQor rust het

| Heldersche Courant | pagina 1

ijk de leiding. Tegen het einde bracht Bakker den eindstand op 2—0. Sparta onu ving HEG onder slechte omstandigheden; ter rein en weer werkten) niet mee. Aanvankelijk was de thuisclub sterker, doch v. d ... Maar enkele wedstrijden vonden doorgang; de terreinen van Geel Wit, flVB en Batavier waren afgekeurd.